زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

ثبت رکورد جهانی تزریق واکسن کرونا در ایران

ثبت رکورد جهانی تزریق واکسن کرونا در ایران معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به ثبت رکورد جهانی تزریق روزانه واکسن کووید۱۹ نسبت به کل جمعیت در ایران بیان داشت: از ابتدای مرداد ۱۴۰۰ تاکنون بالغ بر ۱۴۶ میلیون دز واکسن تزریق شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 29
کد خبر: ۱۶۱۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، با اعلام وزارت بهداشت، حسین فرشیدی در اولین جلسه مشترک معاونان، مشاوران و مدیران حوزه ستادی و روسای سازمان های وابسته با موضوع «بررسی عملکرد وزارت متبوع در دولت سیزدهم» که در سالن همایش های شهید سلیمانی ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: از شهریور ۱۴۰۰ تاکنون ۱۳۹ کانکس مورد نیاز برای تکمیل واحدهای عشایری و فضای مورد نیاز در زمان بحران تامین شده است.

 

وی با اعلام پوشش جمعیتی ۳۴ میلیونی روستایی و عشایری برنامه پزشک خانواده در کشور، افزود: مقدمات لازم برای اجرای این برنامه در کل کشور بر اساس دستورالعمل ۰۳ در حال انجام است.

 

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به ثبت رکورد جهانی تزریق روزانه واکسن کووید۱۹ نسبت به کل جمعیت در اوایل شهریور ۱۴۰۰ در ایران، بیان داشت: از ابتدای مرداد ۱۴۰۰ تاکنون بالغ بر ۱۴۶ میلیون دز و از ابتدای برنامه واکسیناسیون ۱۵۵ میلیون دز واکسن کرونا به مردم تزریق شده است.

 

فرشیدی یادآور شد: دریافت، نگهداری و توزیع ۲۱۳ میلیون دز از ۱۰ نوع واکسن کووید۱۹ به شکل ۲۴ ساعته و فعال سازی ۲۹ هزار و ۲۵۰ واحد بهداشتی در جهت استمرار واکسیناسیون کرونا از دیگر برنامه های واکسیناسیون سراسری کووید۱۹ در کشور بوده است.

 

وی اقدامات درمانی در خصوص بیماری های قابل انتقال بین انسان وحیوان در مراکز بهداشتی کشور را چنین برشمرد: درمان حیوان گزیدگی ۲۶۱ هزار ۶۷۸ مورد، تشخیص و درمان تب مالت ۲۰هزار و ۴۹۰مورد، تشخیص و درمان سالک ۱۶ هزار و ۳۰۷ مورد، شناسایی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ۱۳ مورد، درمان و مراقبت عقرب زدگی ۴۲ هزار و ۳۶۵ مورد و درمان و مراقبت مارگزیدگی ۶ هزار و ۲۴۸ مورد.

 

معاون بهداشت وزارت بهداشت از درمان ۲ هزار بیمار مبتلا به هپاتیت C به صورت رایگان در مراکز بهداشتی خبر داد و بیان داشت: تاکنون ۶۰ واحد مشاوره هپاتیت با رویکرد بیماریابی فعال در کشور راه اندازی شده است./ مشرق

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار